Wat zit er in dit pakket?

•3x Logo
•3x Website
•3x Contactgegevens

Ontwerp.

Vraag vrijblijvend een ontwerp aan. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Omdat je zelf je auto gaat bestickeren houden we rekening met de moeilijkheidsgraad van het ontwerp. 

Productie.

Als het ontwerp naar wens is produceren we de stickers volledig in ons eigen machine park. Hierdoor hebben we volledige controle over de kwaliteit. We gebruiken uitsluitend materialen van 3M en Avery. 

Levertijd.

We verzenden de stickers binnen 2-3 werkdagen. 

Plakservice.

Wil je liever dat wij de montage verzorgen? Dat kan natuurlijk ook. tegen meerprijs voorzien we de montage in onze werkplaats in Sliedrecht. Wil je gebruik maken van de plakservice, zorg dan dat je dit aan vinkt bij je ontwerp aanvraag.

Bestelauto Medium

 195,00 Excl. BTW

Merk en Model.

Ontwerp.

X

Contact.

Bestelauto Medium.

Pakket Bestelauto Medium bevat 3x je logo, 3x je website en 3x je contactgegevens. Met Pakket medium heb je voor een scherpe prijs een volledige autobelettering. De stickers zijn contour gesneden en hebben geen witte achtergrond. Auto bestickering zorgt voor een professionele uitstraling en wekt vertrouwen op bij je potentiële klanten. Door gewoon je werk te doen en je bestelbus te gebruiken maak je al reclame. Zelfs als deze geparkeerd staat bij je klant bijvoorbeeld. Zet je bedrijf of organisatie op de kaart en vergroot je naamsbekendheid door reclame te maken met je bestelauto. 

Bestelauto bestickeren.

Door zelf je bestelauto te bestickeren bespaar je op de kosten voor de montage. De stickers in pakket Medium hebben een subtiele afmeting. Hierdoor kan dit pakket makkelijk zelf geplakt worden. Bekijk altijd voor het bestickeren van je auto de handige plakinstructievideo. Zorg er voor dat de auto van te voren goed schoon en vetvrij is. De stickers hechten niet goed op een vette ondergrond. 

Volledige autobelettering.

Met pakket Medium heb je een volledige autobelettering met alle essentiële contact informatie. Je website en contactgegevens kunnen potentiele klanten over de streep trekken om contact met je op te nemen. Onze ontwerpers gaan aan de slag om een ontwerp te maken dat naadloos aansluit bij je huisstijl. Wil je graag echt opvallen? Kies dan voor pakket groot. Liever op de kleintjes letten? Kies dan voor Pakket Low-budget of Pakket Budget.

Liever een ander pakket?