Hoe werkt het.

ZELF JE AUTO BESTICKEREN?

Bij autostickeronline.nl doen we het net even wat anders. Om de kosten zo laag mogelijk te houden vraag je heel eenvoudig online een ontwerp aan. Op werkdagen ontvang je van ons binnen 24 uur een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Als je zelf een ontwerp hebt gemaakt ontvang je alleen een offerte. Als alles naar wens is produceren we de stickers in ons eigen machine park. Je ontvangt de stickers via de post en plakt deze vervolgens zelf op je auto of bus. Bij  je bestelling zit een handige plakinstructie en een rakel om de stickers mee glad te strijken en zelf je auto te beletteren.  

Ontwerp aanvragen

Kies een pakket en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend en op maat gemaakt ontwerp of ontwerp zelf je autobelettering in de handige CARSIGNER. We controleren je aangeleverde bestanden altijd op het bestandsformaat en de resolutie.

Stickers laten printen.

Als je ontwerp naar wens is produceren we de stickers volledig in ons eigen machine park. Hierdoor hebben we volledige controle over de kwaliteit van de stickers. We maken uitsluitend gebruik van materialen van 3M en Avery. De stickers worden voorzien van een applicatietape. Dit zorgt er voor dat losse letters en onderdelen op de juiste plek zitten en de sticker in één geheel op de auto geplakt kan worden

Zelf je auto bestickeren.

Zelf je auto beletteren en het plakken van de stickers op je auto hoeft niet moeilijk te zijn. Volg de plakinstructie video of lees de plakinstructie. Het belangrijkste is om de auto van te voren goed schoon en vetvrij te maken. Bij je bestelling ontvang je een gratis rakel/aanstrijkspatel waarmee de stickers kunnen worden glad gestreken.

Plakinstructies.

  • Maak de ondergrond goed schoon en vetvrij.
  • Plaats de sticker met stukjes tape op de gewenste plek.
  • Breng vervolgens over het midden van de sticker een stuk tape als scharnier aan.
  • Sla één helft van de sticker om het scharnier en maak het rug papier tot aan het scharnier los, snij het rug papier door en verwijder het.
  • Sla de helft van de sticker voorzichtig terug en druk het aan met de rakel, beginnend bij het scharnier.
  • Trek het tape scharnier er voorzichtig en gelijkmatig af.
  • Sla de andere helft van de sticker om, verwijder het rug papier en sla de sticker terug en druk het aan met de rakel beginnend bij de plek waar het scharnier zat.

Vraag geheel vrijblijvend een ontwerp aan.

Personenauto.

Bestelauto.

You've just added this product to the cart: