Wat zit er in dit pakket?

•3x Logo
•3x Website
•3x Contact gegevens

Ontwerp.

Vraag vrijblijvend een ontwerp aan. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Omdat je zelf je auto gaat bestickeren houden we rekening met de moeilijkheidsgraad van het ontwerp. 

Productie.

Als het ontwerp naar wens is produceren we de stickers volledig in ons eigen machine park. Hierdoor hebben we volledige controle over de kwaliteit. We gebruiken uitsluitend materialen van 3M en Avery. 

Levertijd.

We verzenden de stickers binnen 2-3 werkdagen. 

Plakservice.

Wil je liever dat wij de montage verzorgen? Dat kan natuurlijk ook. tegen meerprijs voorzien we de montage in onze werkplaats in Sliedrecht. Wil je gebruik maken van de plakservice, zorg dan dat je dit aan vinkt bij je ontwerp aanvraag.

Bestelbus Medium

 245,00 Excl. BTW

Merk en Model.

Ontwerp.

X

Contact.

Bestelbus Medium.

De belettering in  pakket bestelbus medium is misschien wel de meest gangbare en populairste autoreclame. Dit pakket bevat alle belangrijke informatie van je bedrijf of organisatie. Je website, contact gegevens en logo worden subtiel weergegeven. Je logo valt op en wordt groot op de zijkanten geplaatst. Afhankelijk van de kleuren kiezen we voor contour snijden uit folie of digitaal printen. Door de contact gegevens weten je potentiële klanten je sneller te bereiken. Zeker als je veel lokaal aan het werk bent is het belangrijk om reclame te maken. Door de kracht van herhaling vergroot je je naamsbekendheid. 

Bestelbus beletteren.

De stickers uit pakket medium plak je zelf op je bestelbus waardoor je bespaart op de kosten voor de montage. Behalve de materialen is de montage vaak één van de grootste kostenpost voor de autobelettering. Door zelf te beletteren hoef je je bestelbus ook geen seconde te missen. Plak de belettering wanneer het jou uitkomt. Toch liever dat wij de montage doen? Ook dat is mogelijk, neem dan even contact met ons op. 

Sterke toename in contactmomenten.

Door simpelweg van A naar B te rijden en je werk te doen zorg je ervoor dat mensen in aanraking komen met jouw bedrijf. Een eenvoudigere manier van reclame maken bestaat bijna niet. Door je auto te voorzien van een bestickering vergroot je je naamsbekendheid en zet je jezelf op de kaart. Behalve dat je je naamsbekendheid vergroot geeft een auto bestickering een professionele uitstraling. Dit wekt automatisch vertrouwen bij je potentiële klanten. 

Liever een ander pakket?