Wat zit er in dit pakket?

•3x Logo
•3x Website
•2x contactgegevens
•2x Full-color of Snij folie element

Ontwerp.

Vraag vrijblijvend een ontwerp aan. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Omdat je zelf je auto gaat bestickeren houden we rekening met de moeilijkheidsgraad van het ontwerp. 

Productie.

Als het ontwerp naar wens is produceren we de stickers volledig in ons eigen machine park. Hierdoor hebben we volledige controle over de kwaliteit. We gebruiken uitsluitend materialen van 3M en Avery. 

Levertijd.

We verzenden de stickers binnen 2-3 werkdagen. 

Plakservice.

Wil je liever dat wij de montage verzorgen? Dat kan natuurlijk ook. tegen meerprijs voorzien we de montage in onze werkplaats in Sliedrecht. Wil je gebruik maken van de plakservice, zorg dan dat je dit aan vinkt bij je ontwerp aanvraag.

Personenauto Groot

 255,00 Excl. BTW

Merk en Model.

Ontwerp.

X

Contact.

Personenauto Groot.

Pakket Personenauto Groot is een volledige belettering inclusief een full-color of snijfolie element aan de zijkant. Vaak is dit element een foto, een onderdeel uit het logo of iets anders wat in één oogopslag je bedrijf of sector herkenbaar maakt. De belettering valt op door de grote print en blijft daardoor beter hangen bij je potentiële klanten. Autobelettering is de meest effectieve vorm van reclame. Zeker als je veel lokaal of bij klanten thuis aan het werk bent is je autobelettering letterlijk je rijdende visitekaartje. Terwijl je aan het werk bent doet je auto buiten het werk door de naamsbekendheid in de straat te vergroten. Met een opvallende autobelettering blijven je diensten of services beter hangen. Liever een kleiner pakket? Kijk dan eens naar Personenauto Medium, Personenauto Budget of Personenauto Low-Budget

Personenauto beletteren.

Je bespaard op de kosten doordat je zelf de stickers op je auto plakt. Voor het plakken van pakket groot is wel enige ervaring vereist. De moeilijkheidsgraad van personenauto groot is aan de hoge kant. Dit komt omdat de ondergrond waar de vaak wat grotere onderdelen op geplakt dienen te worden niet altijd vlak zijn of bijv. in de wielkast moeten worden afgesneden en afgewerkt. Op aanvraag doen we ook de montage. Neem hiervoor contact met ons op. 

Unieke en opvallende belettering.

Een unieke en opvallende belettering met pakket Personenauto groot. Met dit pakket kunnen onze ontwerpers alle kanten op. Ze creëren een volledig op maat gemaakt uniek design. Tijdens het ontwerpen wordt rekening gehouden met de moeilijkheidsgraad van het plakken. We proberen het ontwerp altijd zo te maken dat deze perfect opvalt maar moeilijk te plakken onderdelen vermijdt. Met een opvallende auto bestickering zet je je bedrijf of organisatie echt in de schijnwerpers. Een opvallende autobelettering blijft vaker hangen bij potentiële klanten. Laat de kracht van herhaling zijn werk doen door reclame te maken terwijl je gewoon aan het werk bent. 

Liever een ander pakket?